Eli Design

Mina smycken är en mix av allt ... färg, form o material!

Eli Design

Annika 1982 ....

... redan här med en egenhändigt tillverkad brosch !!

Mitt namn är Annika Wennersten - Redan som barn älskade jag att klä upp mig (och klä ut mig)!! Jag har alltid varit mkt förtjust i smycken och accessoarer av alla slag och har gjort egna smycken till och från genom åren.

"Mångfalden" i mitt arbete betyder att jag gör smycken i många olika material, former, färger osv. Namnen på mina smycken kommer ifrån universums alla hörn ....

För snart fem år sen gick jag igenom en skilsmässa, jag tog då upp smyckestillverkningen igen och kände att den gav mig mkt energi och även möjlighet att "tänka på annat". Det var under denna tiden som jag startade Eli Design. Vid det tillfället var upplägget så att jag gjorde lite olika smycken, la upp bilder på dem här på hemsidan och sen fick man beställa det man ville ha. Nu har tiden gått och pga olika anledningar så kommer nu upplägget att se lite annorlunda ut. Jag kommer enbart att sälja de smycken jag lägger upp här på hemsidan. Jag kommer alltså inte att ta emot några beställningar längre. Storleken på ringarna kan variera, jag kommer snart att uppdatera sidan med storlek/ring.

Välkomna att titta under fliken "Priser" eller "Bildgalleri" o se vad jag har att erbjuda just nu, denna flik kommer att uppdateras med nya smycken kontinuerligt.

/Annika