Eli Design

Mina smycken är en mix av allt ... färg, form o material!

Blogg

Inför 2018!

7 feb 2018

Tiden går och går ... och jag har fortfarande inte hittat formen för Eli Design. Om det blir en "comeback", ett avslut eller något helt nytt under 2018 ... det återstår att se.

A bientôt! 

Det går inte fort ....

23 feb 2017

... men jag planerar och tänker på nya smycken som jag skall göra! Funderar på att ha ett event snart, återkommer med datum o tid så fort det är bestämt.

Sköt om er! /Annika

2017! Nytt år, nya möjligheter!

29 jan 2017

Nu var det väldigt längesen jag engagerade i min stackars hemsida ... men jag skall försöka att ge den lite mer kärlek under detta nya, spännande år. Jag börjar året med att rea ut mina "gamla" smycken för att ge plats åt lite nya (finns redan några få nya i Bildgalleriet).

Jag kommer även i fortsättningen att arbeta med varierande material, färg o form - däremot kommer själva upplägget vara lite annat. Jag kommer inte att ta emot några beställningar av smycken utan enbart sälja de som finns upplagde här på hemsidan. Detta för att jag tyvärr inte har samma tid att lägga på min hobby som tidigare. Jag kände att det blev en stress när jag fick in beställningar och jag kunde inte leverera inom den tid jag ville, därför har jag nu istället valt att göra på detta viset.

Självklart kan jag göra undantag om det skulle dyka upp en specifik situation ... men det tar vi isf på mailen smile

Välkomna tillbaka,
Kram Annika

Inför 2015

27 dec 2014

Då har snart ett helt år gått ... utan att jag har gjort någonting med vare sig min hemsida eller mina smycken :-( 

Utan inspiration går det inte att skapa, så jag la helt enkelt smyckestillverkningen på is ett tag ... vet ej när inspirationen kommer att infinna sig igen så jag lovar inget, men jag tänkte iaf börja det nya året med att REA ut de smycken jag har kvar för att göra plats åt lite nya o fräscha grejer, förhoppningsvis under våren/sommaren 2015 :-)

Jag återkommer!
Kram Annika

 

 

Inför 2014!

30 dec 2013

Hej mina vänner!

Nu är det snart slut på 2013 och jag ser fram emot ett nytt år, med nya utmaningar och möjligheter! 

Jag har ju under slutet av 2013 provat mig fram och formen för Eli Design är fortfarande inte riktigt klar ... men mitt mål är att jag under det närmaste skall komma ut med en ny, uppdaterad version av denna hemsida. Där skall det framgå vad min vision med Eli Design är, och hur ni även i fortsättningen skall kunna köpa mina smycken och på så sätt också bidra till att hjälpa barn i denna värld till ett bättre liv :-)

Ett riktigt gott nytt år!!!

Kram Annika

Förberedelser

27 nov 2013

Hej! 

Ja, nu är det nästan 1 månad sen jag "bloggade" :-)

Idag har jag o dottern bakat "minipepparkakor" som jag tänkte att vi skulle bjuda Er på när Ni kommer till vårt Event på lördag!! 

Jag försöker också att titta över vad jag har i smyckesväg och ifall jag behöver göra fler av ngt osv. Lite pyssel helt enkelt inför mitt första event. 

Det skall bli fantastiskt kul ... o framförallt att jag får möjlighet att göra detta ihop med min kusin Sofia, som är så duktig och gör sååå fina armband mm. 

Gonatt!

Event med Cara!

29 okt 2013

Lördagen den 30 November kl. 12.00 slår vi upp portarna på Chalmersgatan 21, vån 5! Där kan ni mingla runt med ett glas vin (!) eller lite värmande glögg och titta, känna o klämma på våra smycken!


För min del, så kommer det finnas ett begränsat antal smycken att köpa på plats ... tanken är att ni beställer det ni vill ha, sen får ni era smycken i god tid till uppersittarkvällen! 


Vi stänger portarna igen kl. 20.00 ... 

Alla är hjärtligt välkomna!!!


Kram
Annika o Sofia (Cara)

 

Min nya hemsida

29 okt 2013

Här är tanken att jag skall blogga lite, om nyheter, info och annat gällande mina smycken och Eli Design.